WUNDERPLAN

Új utakon az IT tanácsadásban

A Wunderplan sztori

A Wunderplan története 2011-ben kezdődött egy budapesti kifőzdében, a Jókai utcában. Valami újat, valami mást szerettünk volna: őszintén kezdtünk el írni a szakmáról, és megszületett Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja.

Közösséget építettünk, tapasztalatokat, véleményeket gyűjtöttünk, és úgy döntöttünk, belevágunk életünk nagy kalandjába, és tanácsadó céget alapítunk. Céget, ami nem mindent tudó, nem tévedhetetlen, de őszintén dolgozik, hisz a közösség erejében, a valódi eredményekben. Csak olyan, amilyenek mi is vagyunk.

Nem tankönyvből és nem a fióknak dolgozunk. Sok évtizednyi tapasztalattal, gyakorlatiassággal a hátunk mögött nyújtunk segítséget abban, hogy nektek még sikeresebb projektjeitek, jobb szoftvertermékeitek, hatékonyabb folyamataitok, és vidámabb csapatotok legyen.

Amiben segítünk:

Mivel foglalkozunk?

Projekt menedzsment, coaching és tanácsadás, valamint informatikai szervezetek fejlesztése, stratégiai tanácsadása, szakmai támogatása.

Az ügyfeleink:

Kiknek dolgozunk?

IT szolgáltatók és termékfejlesztő cégek, nagyvállalatok informatikai részlegei és projekt menedzsmenttel foglalkozó egységei.

Ahogy segítünk:

Hogyan dolgozunk?

IT-re és nagyvállalati projektekre specializált módszereinket és harctéri tapasztalatunkat ötvözzük modern tanácsadási technikákkal.

training_icon1

Nyílt tréningek

Partnereinkkel közösen folyamatosan tartunk nyílt képzéseket projektmenedzsment, IT menedzsment témában. A képzések során lehetőség nyílik a vállalatok közötti információcserére, kapcsolatok építésére is.

training_icon2_100px

Kihelyezett tréningek

Projektmenedzsment és PMO vezetés, IT szervezeti vezetési, szakmai és humán menedzsment témákban kérésre ügyfeleink igényeihez igazított, célzottan összeállított képzéssorozatokat tartunk.

training_icon3

Szakmai workshopok

Képzéseink mellett menedzsment, IT és projekt témákat feldolgozó workshopokat is szervezünk ügyfeleink igényei szerint, ahol gyakorlati megoldásokat keresve járjuk körül a témákat, a résztvevők aktív bevonásával.

A Derrick és Harry blogról

A Derrick és Harry projektmenedzsment blog a Wunderplan Kft alapítóinak projektekkel, informatikával, menedzsmenttel foglalkozó rendhagyó oldala. Havonta több tízezer olvasó, izgalmas szakmai fórumok, közösségépítés, véleményformálás, lazán és jó hangulatban!

Referenciáink