A Wunderplan sztori

A Wunderplan története 2011-ben kezdődött egy budapesti kifőzdében, a Jókai utcában. Valami újat, valami mást szerettünk volna: őszintén kezdtünk el írni a szakmáról, és megszületett Derrick és Harry projekt és vezetés blogja.

Közösséget építettünk, tapasztalatokat, véleményeket gyűjtöttünk, és úgy döntöttünk, belevágunk életünk nagy kalandjába, és tanácsadó céget alapítunk. Céget, ami nem mindent tudó, nem tévedhetetlen, de őszintén dolgozik, hisz a közösség erejében, a valódi eredményekben. Csak olyan, amilyenek mi is vagyunk.

Nem tankönyvből és nem a fióknak dolgozunk. Sok évtizednyi tapasztalattal, gyakorlatiassággal a hátunk mögött nyújtunk segítséget abban, hogy nektek még sikeresebb projektjeitek, jobb szoftvertermékeitek, hatékonyabb folyamataitok, és vidámabb csapatotok legyen.

Aktuális eseményeink

D&H Projektvezetési tréning

2019. október 7-8
Folytatódik a nagy sikerű D&H Blog nyomozós kalandba oltott projekvezetési tréningje.Jelentkezz projektnyomozó hallgatói csapatunkba, és segíts felderíteni a rejtélyt!

The Future Proof IT Leader

2019. november 8.
A jövőnket egyre gyorsuló ütemben a technológia határozza meg, ezért a szervezetekben felértékelődik az IT vezetők szerepe. De hogyan is működik a jövőben egy sikeres IT vezető?

Show in Business Tréning

2019. ősz
Szeretnél inspirálóan, magával ragadóan, ugyanakkor viccesen beszélni a legszárazabbnak tűnő informatikai vagy üzleti témákról? Megmtutajuk hogyan csináld!

training_icon1

Nyílt tréningek

Partnereinkkel közösen folyamatosan tartunk nyílt képzéseket projektvezetés, IT menedzsment témában. A képzések során lehetőség nyílik a vállalatok közötti információcserére, kapcsolatok építésére is.

training_icon2_100px

Kihelyezett tréningek

Projektvezetés, IT szervezeti vezetési, szakmai és humán menedzsment témákban kérésre ügyfeleink igényeihez igazított, célzottan összeállított képzéssorozatokat tartunk.

training_icon3

Szakmai workshopok

Képzéseink mellett menedzsment, IT és projekt témákat feldolgozó workshopokat is szervezünk ügyfeleink igényei szerint, ahol gyakorlati megoldásokat keresve járjuk körül a témákat, a résztvevők aktív bevonásával.

Referenciák

A Derrick és Harry blogról

A Derrick és Harry projekt és vezetés blog a Wunderplan Kft alapítóinak projektekkel, informatikával, menedzsmenttel foglalkozó rendhagyó oldala. Havonta több tízezer olvasó, izgalmas szakmai fórumok, közösségépítés, véleményformálás, lazán és jó hangulatban!