THE FUTURE PROOF IT LEADER
azaz milyen lesz a jövő IT vezetője?

A jövőnket egyre gyorsuló ütemben a technológia határozza meg, ezért a szervezetekben (nem is annyira észrevétlenül) felértékelődik az IT vezetők szerepe. De hogyan is működik a jövőben egy sikeres IT vezető? A robotok térnyerésének üteméhez hasonlóan ezt sem tudhatjuk pontosan, de van pár tippünk arra, mit nem árt jól csinálni, ha hiszünk abban, hogy jó vezetőkre a jövőben legalább akkora szükség lesz, mint ma.

Szerintünk a jövő sikeres CIO-ja tud válaszolni a következő kérdésekre

  • Mit csináljak ma? – amikor annyi mindent kellene csinálnom (priorizálás, delegálás, időbeosztás)
  • Hogyan fogja végre megérteni? – mikor már annyiszor elmondtam (kommunikáció)
  • Kit rúgjak ki? – hiszen hiába gyenge, pótolni még nehezebb lenne (motiváció, csapatépítés, kirúgás, felvétel)
  • Miért pont arra? – kiszámíthatatlan környezetben is kell tudni dönteni (döntéshozás, célkitűzés, stratégia, tervezés)
  • Hogyan ne kapjak szívrohamot? – mert aki tud égni, az tud kiégni is, sajnos (stresszkezelés, energiamenedzsment, életközepi válság, magányosság)
  • Hogyan váljak iránymutatóvá? – barátunk az innováció (a változás magunkhoz ölelése, az IT vezérelte fejlődés)

Hat alkalmas workshop sorozatunkban ezeket a kérdéseket körüljárva akár azonnal is alkalmazható technikákkal ismertetjük meg a már most is IT vezetőként működő résztvevőinket, hogy ne kelljen saját kárukon megtanulniuk a leckét és gyorsan, kevés energiabefektetéssel alakíthassák ki saját jövőálló vezetői arcukat.

Az egyes találkozók között átküldött olvasnivalókkal, digitálisan kiadott feladatokkal segítjük a tanultak beépülését. A program része egy utánkövető, a fenntarthatóságot segítő személyes coaching vagy tanácsadó beszélgetés, melyre a program zárását követő 2 hónapon belül kerül sor, a résztvevő által választott házigazdával.

A képzés házigazdái

 

Bánhidi Brigitta – közgazdász, vezetőfejlesztő, ‘Az Év Coacha’ 2012, az “Elég Jó Vezető Program” tulajdonosa,
www.banhidibrigitta.com

Tanács Lajos – programozó matematikus, vezető tanácsadó, ügyvezető, a Wunderplan informatikai tanácsadó Kft és a Derrick és Harry Projekt és Vezetés Blog alapítója
www.wunderplan.hu
Derrick és  Harry Blog

Előregisztráció:

Időpontok és helyszín

  • 2019 ősz

Helyszín: Budapest III.ker. Szépvölgyi út 34.

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

A program ára

A program ára résztvevőnként: 367 000 Ft + ÁFA

Az ár magában foglalja a hat délelőttnyi workshopot, az összes tananyagot, a köztes online kapcsolattartást és az utánkövető coaching/tanácsadó beszélgetést.

A maximális csoportlétszám 12 fő, a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel. Kérjük, hogy csak IT vezetők jelentkezzenek, ezzel is támogatva az egymástól való tanulást is!