A Wunderplan sztori

A Wunderplan története 2011-ben kezdődött egy budapesti kifőzdében, a Jókai utcában. Valami újat, valami mást szerettünk volna: őszintén kezdtünk el írni a szakmáról, és megszületett Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja.

Közösséget építettünk, tapasztalatokat, véleményeket gyűjtöttünk, és úgy döntöttünk, belevágunk életünk nagy kalandjába, és tanácsadó céget alapítunk. Céget, ami nem mindent tudó, nem tévedhetetlen, de őszintén dolgozik, hisz a közösség erejében, a valódi eredményekben. Csak olyan, amilyenek mi is vagyunk.

Nem tankönyvből és nem a fióknak dolgozunk. Sok évtizednyi tapasztalattal, gyakorlatiassággal a hátunk mögött nyújtunk segítséget abban, hogy nektek még sikeresebb projektjeitek, jobb szoftvertermékeitek, hatékonyabb folyamataitok, és vidámabb csapatotok legyen.

Aktuális eseményeink

D&H Projektmenedzsment Tréning

2018.02.26 | 2018.03.05
A nyomozás során megvizsgáljuk a végzetes projekt dokumentumait, eseményeit, szereplőit, kihallgatunk gyanúsítottakat és tanúkat, sőt, még helyszínelést is végzünk!

D&H Projektmenedzsment Tréning

2018.04.16 | 2018.04.23
A nyomozás során megvizsgáljuk a végzetes projekt dokumentumait, eseményeit, szereplőit, kihallgatunk gyanúsítottakat és tanúkat, sőt, még helyszínelést is végzünk!

D&H Előadástechnika Tréning

2018 május
Lehetséges élvezetesen, viccesen, lenyűgözően beszélni a legszárazabbnak tűnő informatikai témáról is, legyőzni a félelmeinket? Igen, lehet és mi segítünk neked is megtanulni, hogyan!

training_icon1

Nyílt tréningek

Partnereinkkel közösen folyamatosan tartunk nyílt képzéseket projektmenedzsment, IT menedzsment témában. A képzések során lehetőség nyílik a vállalatok közötti információcserére, kapcsolatok építésére is.

training_icon2_100px

Kihelyezett tréningek

Projektmenedzsment és PMO vezetés, IT szervezeti vezetési, szakmai és humán menedzsment témákban kérésre ügyfeleink igényeihez igazított, célzottan összeállított képzéssorozatokat tartunk.

training_icon3

Szakmai workshopok

Képzéseink mellett menedzsment, IT és projekt témákat feldolgozó workshopokat is szervezünk ügyfeleink igényei szerint, ahol gyakorlati megoldásokat keresve járjuk körül a témákat, a résztvevők aktív bevonásával.

Referenciák

A Derrick és Harry blogról

A Derrick és Harry projektmenedzsment blog a Wunderplan Kft alapítóinak projektekkel, informatikával, menedzsmenttel foglalkozó rendhagyó oldala. Havonta több tízezer olvasó, izgalmas szakmai fórumok, közösségépítés, véleményformálás, lazán és jó hangulatban!