Pleased to
meet you,
Hope you
guess my
name?

Pleased to
meet you,
Hope you
guess my
name?

Szemléletmód
Munkamódszerek
Hozzáállás
Eszközhasználat

Bán
András

IT és projektmenedzsment szakértő
Ha legény kell az IT gátra, akkor András a te embered. Villámgyors helyzetfelismerés, sok éves IT vezetői rutin, megmentett projektek és IT szervezetek a nyomában!

Czimre
Anita

Módszertani és szervezetpszichológiai szakértő
IT stratégia és projektmódszertan, szervezeti pszichológiával fűszerezve, nagyvállalati és államigazgatási szektorokban acélozódva, szabályozási tapasztalattal megkoronázva!

Debreceni
Gábor

PM szakértő
Pénzügyi IT projektek bugyraiban, vérzivataros szabályozási munkákban szerzett soha el nem évülő tapasztalatokkal kevert végtelen türelem és empátia.

Gerebenics
Péter

Creative Mastermind
A bátor kreativitás, kihívó tartalom és merész grafikai megoldások fő úttörője a Wunderplan és a D&H Blog arculatának háza táján.

Orbán
Gergely

Vállalati Szervezeti Szakértő
XXI. századi vállalatépítés, game changer módszertanok, teljesítmény értékelés forradalmasítása és emberarcú csapatfejlesztés.

Simon
Attila

PMO Szakértő
Nagyvállalati PMO építés, out-of-the-box portfólió menedzsment eszköztár, határtalan projektvezetési tapasztalattal erősítve.

Szalai
Zsuzsanna

IT Folyamatfejlesztési Szakértő
Szenvedélyes harc a végső győzelemig, legyen az ellenség akár a kontrollálatlanul beömlő igényfolyam, akár a hebehurgyán összekalapált agilis működés!

Szalkai
Gergely

Projekt- és IT Menedzsment Ügynök
Nincs menthetetlen IT, sem végleg elveszett projekt: csak a megfelelő ügynök kell a gátra, akinek az eszköztárából sem a tökéletes projekt státusz riportok, sem a bulldózer kulcsa nem hiányzik.

Tanács
Lajos

Alapító, CEO
A Wunderplan Kft látnoki alapítója, a tanácsadási iparág felforgatója, a projektekben megfáradtak támogatója és megvidámítója!

Tóth
Krisztina

Projektmenedzsment Tréner
Fergeteges vidámság, professzionális coaching megközelítés, lenyűgöző elméleti és gyakorlati projektvezetési tudás a világ egyik első projektbűnüldözési szakértőjétől!

Varga
Izabella

Előadástechnikai Szakértő
Egyszerre nyűgöz le mindenkit a színházak, a televízió és az üzleti élet színpadain színésznőként, coachként, és előadástechnikai trénerként, megállíthatatlanul!

Varga
Szilvia

Projekt asszisztens
Alaposság, precízió, megértés és szeretet: minden, ami az ügyfél szívét meglágyítja!

Boros
Luca

Tréner
Mesés képességfejlesztés, önismeret, változások magunkhoz ölelése: minden, ami a vállalati és magánéleti kiteljesedéshez kell.

Szerémi
Péter

Kommunikációs tréner
Az üzleti és vezetői kommunikáció nagymestere, több évtizedes tréneri és tanácsadói tapasztalattal.

Sári
Marianna

IT szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadó
Évtizedes IT vezetői tapasztalattal felvértezett, a valódi változásért elkötelezett, rettenthetetlen motivációs és IT menedzsment tanácsadó.

Magnusz
Márió

IT szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadó
Az IT menedzsment fenegyereke: a precizitás, szakmai kiválóság, valamint az informatika iránti végtelen elhivatottság minden akadályt leküzdő keveréke!

Kiss
Brigitta

Projektmenedzsment iránti végtelen elkötelezettség, tudatosság és állhatatosság, mosollyal és türelemmel megkoronázva!

Hátra van még a fekete leves

Téged is szívesen meghívunk egy kávéra és egy szakmai beszélgetésre, ha megosztanád velünk a dilemmáidat!